Cara Memasak #goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~ Yang Menggugah Selera

Enak, Lezat dan Nikmat.

Bagaimana Memasak #goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~ Yang Menggugah Selera Ikuti Caranya Dibawah.

#goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~ Bunda bisa menyiapkan #goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~ dengan 6 bahan dan 4 langkah. Inilah caranya.

Bahan untuk #goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~

  1. Anda perlu ✔ Kongsi resipi selama 5 minggu pertama berturut-turut.
  2. Anda butuh 👉Semua yang berjaya melengkapkan 5 minggu pertama akan memenangi "Pengupas Kayu Cookpad".
  3. Anda perlu ✔ Kongsi resipi selama 15 minggu.
  4. Anda perlu 👉30 resipi terpilih akan memenangi "Penekan Bawang Putih Cookpad".
  5. Anda butuh ✔ Kongsi resipi selama 35 minggu.
  6. Anda butuh 👉Kongsi resipi selama 35 minggu akan memenangi "APRON HITAM & EMAS (yang disulam dengan nama anda), dan Cawan Penyukat Rose Gold Cookpad".

Cara membuat #goldenapron2020 ~Week 1 will close in 2 days!!~

  1. Muat naik sekurang-kurangnya 1 resipi setiap minggu (dari Isnin - Ahad) di Cookpad Malaysia ✅ Pastikan hashtag #goldenapron2020 ditambah di bahagian cerita ✅ Sebarang resipi baharu dialu-alukan (minuman, makanan, manisan, dan juga tip masakan) ✅ Sertakan sekurang-kurangnya 2 gambar langkah-langkah ✅ Sertakan sukatan tepat bahan-bahan (sudu teh, secubit, gram, dsb) ✅ Sertakan langkah-langkah memasak yang jelas.
  2. Anda boleh menggunakan resipi yang sama untuk menyertai satu lagi pertandingan yang lain dengan menambahkan dua hashtag di bahagian cerita (iaitu #goldenapron2020 dan satu lagi hashtag untuk pertandingan yang lain).😊 * Dalam kes ini, resipi anda hanya akan kelihatan di bawah salah satu pertandingan tersebut, tetapi akan tersenarai untuk kedua-dua pertandingan di dalam sistem kami..
  3. Setiap Khamis pada pukul 6ptg, anda boleh menyemak status terkini anda di tracker ini atau kami juga akan memaklumkannya di grup FB..
  4. Jika anda lewat memulakannya atau melangkau beberapa minggu, akan terdapat "✨cabaran bonus kejutan 24 jam✨" sebanyak sekurang-kurangnya 3 kali untuk mendapatkan bintang tambahan (1 bintang dikira sebagai 1 minggu). Oleh itu, pastikan anda mengikuti grup FB kami atau akaun SuperMin Cookpad agar peluang ini tidak terlepas!.

Gratis Download ebook Resepi